25.4.11

အပ်င္းေျပ ေဟာ့ေပါ့ လုပ္စားရေအာင္



မေန႔ညေနက က်မတို႔အိမ္မွာ ေမာင္ႏွမေတြနဲ႔ေဆြမ်ိဳးေတြစုၿပီး ေဟာ့ေပါ့လုပ္စားၾကတယ္ က်မလိုပဲ ဘေလာ့
မိတ္ေဆြမ်ားလဲ အခ်ိန္ရရင္ ေဟာ့ေပါ့လုပ္စားလို႔ရေအာင္ မွ်ေဝလိုက္တယ္ေနာ္။
ပါဝင္တဲ့ပစၥည္းေလးေတြကိုစံုစံုလင္လင္ေလးထည့္ရင္ေတာ့ အရသာပိုေကာင္းတာေပါ့ကြယ္....
အေရးႀကီးတာက အဓိကက်တဲ့ ၾကက္ခ်ဥ္စပ္ရည္ကိုေတာ့ အခ်ိဳးအစားမွန္မွန္လုပ္တတ္ဘို႔လိုတယ္ေလ။
က်မကေတာ့ ၾကက္ခ်ဥ္စပ္ရည္ကို ခိုင္လီၾကက္ခ်ဥ္စပ္ကိုသံုးပါတယ္။
က်မသံုးတဲ့ပစၥည္းေလးေတြကေတာ့-
ေျပာင္းဖူး ကစြန္းဥ ေက်ာက္ပြင့္ ၾကာစြယ္ မွိဳေျခာက္ ပန္းေျခာက္ ပဲလိပ္ ၾကက္ဥပဲလိပ္ ေခါက္ဆြဲ ၾကာဇံ
ကညြန္႔ မုန္ညွင္း စမုန္စပါး ပဲရြက္ ဆလပ္ရိုး (ေအာ္စြန္း) ကုစိုင္ တာအိုးရြက္ ငါးဖယ္လံုး ၾကက္သားလံုး 
ငံုးဥ ပုစြန္လံုး ငါးသားေရညွိလိပ္ တို႔ကိုအသံုးျပဳခဲ့ပါတယ္။

ေမတၱာျဖင့္ 
အန္တီတင့္


ခဏေစာင့္ပါ...

 
©2012 အန္တီတင့္၏ အမွတ္တရေလးမ်ား | Design by Mozz